De ce ANSOR

ANSOR – 4 motive pentru care clienții ne preferă

Flexibilitate la comenzi

Experiența ne-a învățat că orice client contează. Și întotdeauna avem ceva de învățat de la aceștia. Ne-am adaptat încă de la început regulile privind comenzile minime pe care le onorăm și capacitatea de producție pe care o oferim. Venim și în ajutorul acelor companii care au nevoie și de volume mai mici de ambalaje și oferim termene de livrare avantajoase.

Servicii integrate

Ajutăm clienții să găsească cele mai bune soluții, la costuri avantajoase și într-un timp util. Oferim servicii de consultanță, proiectare, realizare ștanțe, executare produse, asamblare, tipărire, livrare, servicii post-vânzare. Asigurăm toate condițiile pentru ca ideea și nevoia beneficiarului să se transforme într-un ambalaj eficient, rezistent și la sediul clientului.

Garanția calității

Suntem acreditati OHSAS 18001, ISO 9001- Sistem de Management al Calității și ISO 14001, standard de largă recunoaștere internațională care conține cerințe obligatorii referitoare la respectarea legislației sau a altor reglementări de mediu aplicabile și reprezintă standardul de referință pentru implementarea unui sistem de management al mediului.

Experiență și expertiză

Înființată în 2002, Ansor Prod SRL este una dintre cele mai apreciate companii de profil din regiune și chiar din țară. Avem parteneri cu care colaborăm încă de la începuturile companiei noastre mai ales datorită flexibilității de care am dat dovadă: ajutăm companiile să găsească rapid soluții de ambalare.