Despre ANSOR

ANSOR – Regândim ambalajele

Suntem specializați în furnizarea de soluții ambalare din carton: înțelegem, proiectăm, explicăm, producem, testăm.

ANSOR Packaging & Machinery Brașov este un furnizor important de soluții de ambalare pe bază de carton și hârtie pentru companii de top din România și Europa. Producem ambalaje de toate tipurile pentru diverse aplicații.

În cei peste 15 ani de activitate ne-am specilizat în a oferi ambalaje personalizate și servicii integrate în domeniul ambalajelor din carton pentru companii ce provin dintr-o gamă largă de industrii.


 

Clienții noștri sunt diferiți. De ce să îi tratăm pe toți la fel?

Aici, la ANSOR Packaging, nu suntem doar producători de ambalaje. Suntem furnizori de soluții de ambalare care vând; care pun în valoare produsele clienților noștri. Este simplu să produci un ambalaj oarecare. Dar să produci un ambalaj ușor de utilizat, rezistent și atrăgător este deja o artă și o știință, deopotrivă.

Știm că timpul tău este important. Ca și al nostru. De aceea am investit în eficientizarea proceselor de consultare cu clientul, de identificare a nevoilor sale specifice și de livrare rapidă a comenzilor, oriunde în lume. Am gândit un sistem care să nu fie birocratic, clienții sunt tratați personal, deciziile sunt luate rapid. Rezultă soluții de ambalare personalizate, dezvoltate de echipa de experți ANSOR. Ambalajele și soluțiile de ambalare propuse de noi sunt realizate individual pentru fiecare solicitare, consultanța fiind gratuită.

Ne plac provocările şi suntem entuziaști atunci când vedem clienți fericiți. Proiectăm pentru ei ambalaje unice, pe baza cerințelor. De asemenea, putem realiza diverse produse din carton care în mod normal se pot obține și din alte materiale: proiecții de palet, rafturi interioare de susținere, standuri, displayuri ș.a..