Istoric

ANSOR – Peste 15 ani de soluții ambalare carton

Înființată în 2002, compania Ansor Prod s-a dezvoltat încontinuu, investind în puncte noi de lucru, în utilaje inovative și în oameni de calitate.

2002

Ansor Prod SRL se înființează cu sediul la Brașov, cu capital 100% privat și având ca domeniu principal de activitate fabricarea ștanțelor necesare fabricanților din industria hârtiei și cartonului. Compania avea 2 angajați.

2002 – 2008

Treptat, o dată cu descoperirea unei nișe pe piața ambalajelor, activitatea companiei se extinde la fabricarea ambalajelor din carton ondulat.

2008

Gama de clienți se diversifică, astfel că inaugurăm un nou punct de lucru, în localitatea Hărman, la 7 km de Brașov, într-o hală proprie, nouă, modernă și spațioasă.

2010

Am inaugurat punctul de lucru din Parcul Industrial Prejmer. Capacitatea de producție crește progresiv.

2013

Implementarea liniilor de producție automate duce la o nouă creștere a capacității de producție și la lărgirea gamei de produse pe care le furnizăm.

2013 – 2017

Numărul de angajați crește, iar serviciile Ansor Prod se profesionalizează, acoperind întreaga gamă. Producția se realizează atât în serii mici, cât și în serii mari. Producem cutii clasice, cașerate, ștanțate, tipărite, lipite sau capsate. Putem tipări flexografic, policromie si digital.

2017

O redefinire a identității vizuale și a comunicării de brand a companiei este implementată, inclusiv o versiune nouă, actualizată a website-ului companiei și a materialelor de promovare.

 

 

2017 – 2027

Ne axăm pe dezvoltarea produselor cu tipar digital, urmând în același timp strategiile de consolidare pe piață.

2022 – Ne propunem să livrăm produse și servicii cu acoperire națională.
2027 – Obiectivul nostru este de a fi în top 5 producători de ambalaje de carton din România.