UTILAJE

ANSOR – utilaje și echipamente pentru industria ambalajelor de carton

ANSOR Brașov este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți furnizori din România de utilaje și echipamente pentru industria de ambalaje din carton.

Participarea la zeci de evenimente la nivel mondial în industria de profil ne-a permis să formăm și să menținem legături profesionale cu cei mai mari jucători de pe piață.

Suntem la curent cu ultimele noutăți din domeniu, cunoaștem tendințele din industrie în materie de producție ambalaje și înțelegem nevoile celor care le produc. Dezvoltarea unei divizii specializate pentru utilaje a fost pasul logic în evoluția ANSOR.

Începand cu anul 2008, pe lângă activitatea de producţie ambalaje din carton compania a avut ca domeniu de activitate și importul de utilaje din R.P. Chineza., fapt ce s-a concretizat în numeroase contracte de vânzare-cumpărare, fiind acum deja un importator de încredere în acest domeniu.

Vezi toate utilajele ANSOR

Experți în industria ambalajelor de carton, de la A la Z

Oferim instruire pentru personalul care deservește echipamentele, precum și instalare și servicii post vânzare, consultanță privind înființarea unei companii de fabricare ambalaje din carton și servicii de mutare echipamente.

Am instalat peste 15 mașini de tipărit (tip slotter), 2 mașini automate de ștantat, o linie de produs cartonul ondulat, o linie pentru produs tuburi de carton și peste 50 de echipamente semiautomate pentru prelucrat cartonul ondulat: mașini portofel, roll, kreisher, mașini de lipit, mașini de înfoliat, mașini de legat, prese de balotat). Am instalat de asemenea o linie de produs ciocolată și am modernizat o fabrică de producție mobilă, prin dotarea cu echipamente specifice. Am instalat cu succes și o linie de produs capișoane, iar în prezent oferim o serie largă de mașini: de la linii de producție carton ondulat, utilaje de tipărit, cașerat, lipit, ștanțat, debitat, biguit, până la mașini de capsat sau cutter-plotter.

Pentru detalii suplimentare cu privire la echipamentele și utilajele ANSOR Machinery, contactați-ne:

ANSOR MACHINERY

Punct de lucru:
Prejmer, Parc Industrial, Str. Paris nr.1
Telefon:  +40770.692.510    //    +40722.894.178

E-mail: utilaje@ansorprod.ro